Padi Re-activate - Uppfräschningsdyk

DM00034

 Kom igång med din dykning igen tillsammans med oss på Oceanic Tech.

 

1 222 kr

Har du dykarcertifikat sedan tidigare men det var längesedan du var i vattnet? Känner du att färdigheterna behöver fräschas upp innan du ger dig ut på andra äventyr? Då är ett uppfräschningsdyk precis vad du behöver. Vi rekommenderar starkt att du tar denna kurs om du har gått 6 månader eller längre utan dykning.

Tillsammans med våra professionella dykinstruktörer får du en teorigenomgång av det viktigaste ifrån din PADI Open Water kurs. Det är inte ovanligt att man glömmer bort det viktigaste efter en tids inaktivitet. Därför är det viktigt att gå igenom de grundläggande delarna av teorin för att kunna dyka på ett säkert och effektivt sätt.

Efter teorin bär det av till bassängen där du kommer få möjlighet att träna på att montera dykutrustningen, testa dess funktioner och öva i bassängen på de grundläggande dykfärdigheterna. Bland annat kommer du att få träna simtekniker och öva på avvägning under vattnet. Du kommer även att träna så att du klarar av de viktigaste övningarna såsom att dela gas, att ta på och av masken samt att återfinna en borttappad regulator.

Efter ett uppfräschningsdyk med Dykmagasinet är du redo att ge dig ut och dyka eller hoppa på din nästa dykkurs.

Pris DDSK: 895 kr. (kontakta butiken för bokning)

Tillverkare PADI
Kostnader som inte ingår i Kursen Hyra av Utrustning
Krav Utrusning Ingen
Krav Antal Dyk Minst 10 Dyk
Krav Utbildning Padi Open Water eller liknande

Skriv din recension

Padi Re-activate - Uppfräschningsdyk

Padi Re-activate - Uppfräschningsdyk

 Kom igång med din dykning igen tillsammans med oss på Oceanic Tech.

 

Skriv din recension

Related Products

Scroll To Top