Ursuk X-Tex Light Finnfill

DL0779

Ursuk X-Tex Heavy Finnfill är ett funktionellt underställ med bekväm passform.

Produkt val
Herrstorlekar

2 890 kr

X-Tex Light Finnfill understället får sin viktigaste egenskap av det värmeisolerande Finnfill-materialet. Finnfill-fibern har utvecklats i samarbete mellan världens främsta forskningsinstitut och polymertillverkare. Konstruktionen är unik. Det sammanhållande elementet ligger i vävnaden mitt i fibrerna, där specialfibrer är fästa. Det här gör att materialet är synnerligen böjligt, luftigt och hållbart. Skillnaden till traditionella fibervaddmaterial är avgörande: Finnfill klumpar inte ihop sig, det plattas inte till och slits inte sönder ens under en längre tids användning. Finnfill behåller sina egenskaper efter ett otal vattentvättar utan att den värmeisolerande funktionen påverkas.

Genom att laminera Finnfill-materialet med ett membran som ventilerar och som är vattentätt får vi tillsammans med det inre fleece-tyget och det yttre polyestertyget en helhet som leder underställen in i en helt ny epok. Isolationsförmågan hos X-Tex Finnfill understället uppmäts med den internationella Clo-enheten, som anger materialets verkliga isoleringsgrad. I Light-modellen är Clo-värdet 0,83. Dräktmaterialet som är vattentätt och som ventilerar är patenterat.

Dräkten är försedd med ventilationshål i armhålor och på vänster ärm, frontblixtlås med dubbla löpare, bröstficka med blixtlås, stora fickor på höften, resårtyg i krage, samt kraftigt gummiband i midjan. Hällor i ärmar och byxben håller dräkten på plats vid påklädning.

 

Produktblad (PDF, nytt fönster)Notera att samtliga produkter på vår Outlet endast finns i ett begränsat antal och först till kvarn gäller!

Tillverkare Ursuk
Kategori Bättre
Färg Svart
Design One-piece/Jumpsuit
Hängslen Nej

Skriv din recension

Ursuk X-Tex Light Finnfill

Ursuk X-Tex Light Finnfill

Ursuk X-Tex Heavy Finnfill är ett funktionellt underställ med bekväm passform.

Skriv din recension

Related Products

Scroll To Top