UNDERWATER DRONE FIFISH V6

WD060-FF-V6

The yellow Submarine är här!

13 720 kr

Från QYSEA kommer drönaren med perfekt trim. Med sina 6 motorer kan den rotera 360 grader (över 3 axlar) samtidigt som den hovrar på önskat djup. Den filmar i 4k, slow motion med 240 fps och 12mp kamerasensor i RAW (DNG).

Den här "lille" gynnaren kan röra sig i sidled, stå rakt upp, eller rakt ned, samtidigt som den förflyttar sig i önskad riktning. Endast fantasin sätter gränser på vinklarna. 

Det går även att sätta på ett extra fäste för tex en go pro.

Med din smartphone eller platta kan du styra din Fifish, med en X-box liknande kontroll, till att ta de bilder/videor du önskar. 
Fifish kommer skicka bilderna live till din platta/smartphone, senare kan dessa bilder laddas ner (över WIFI). Det finns inbyggt för minneskort upp till 32GB, i din kontroll.
Sätt i den 100m långa kabeln till din drönare och laddad klarar den upp till 4h! Den klarar upp till 3knop vilket möjliggör de där läckra klippen i strömt vatten. Vem vet, kanske en session Phu pinnar under vattnet?

Med de medföljande VR-glasögonen kan du själv följa den. Känslan av att styra din drönare genom att röra på huvudet är magisk. Det möjliggör dykning även för de som tvingas stå på land. Med en extra HDMI-box kan du även skicka det du ser i dina VR-glasögon till en extra skärm eller tv.

Det finns mängder med roliga tillbehör till den här
Vad sägs om tex

  • Fisknät
  • 200m eller 300m kabel
  • HDMI-box (för visning på extern skärm eller tv)
  • Plog
  • Transportlåda på hjul
Användningsområdet för den här vet inga gränser. Använd den i rekretionellt syfte. Inspektion. Filma dina awesome skills. Visa den ännu inte dykbitne på land hur fantastisk undervattensvärlden är.

Skriv din recension

UNDERWATER DRONE FIFISH V6

UNDERWATER DRONE FIFISH V6

The yellow Submarine är här!

Skriv din recension

Related Products

Scroll To Top