Suunto Eon Core

DL0733

En kompakt dykdator med tydlig färgskärm och anpassningsbara funktioner

5 200 kr

UTMÄRKT LÄSBARHET OCH HELT ANPASSNINGSBAR

Den kompakta Suunto EON Core är en utmärkt följeslagare vare sig om du precis börjat att dyka eller en aktiv dykare som utforskar nya djup. De viktigaste detaljerna för ditt dyk är lätta att läsa från den klara färgdisplayen med stora, framträdande siffror. Den här komplett utrustade och anpassningsbara dykdatorn är din pålitliga partner, oavsett om du utforskar skeppsbrott eller beundrar det färgglada livet under ytan.

Läs av all viktig dykinformation med ett ögonkast på en tydlig skärm. Stora siffror och stor text i färger med hög kontrast är enkla att se till och med i grumligt vatten och när du dyker på natten.

EON Core är klar att använda direkt, men du kan ändra funktionerna utifrån dina behov med Suunto CustomDisplay™. Välj mellan olika visningsstilar och vilken dykinformation du vill visa. Uppdateringsbar programvara gör EON Core till en tillförlitlig dykpartner under många år.

Det lätta, kompakta komposithöljet sitter bekvämt på vilken handled som helst med ett elastomerarmband (eller en gummiband). Stora knappar som är enkla att trycka på både med och utan handskar. Batteri som laddas enkelt med USB-kabel.

Anslut trådlöst upp till 10 Suunto Tank POD-enheter för att visa flask- och gasinformation. Överför dina dyk och ändra inställningar i Suunto Movescount App genom att ansluta enkelt via Bluetooth med en mobil enhet. För dykdagbok och dela dina undervattensäventyr och foton i Suunto Movescount.

Vikt 154g

Skriv din recension

Suunto Eon Core

Suunto Eon Core

En kompakt dykdator med tydlig färgskärm och anpassningsbara funktioner

Skriv din recension

Related Products

Bra att ha:

876 kr

Kraftfull backuplampa från DiveXtra.

792 kr

Lampan CI-800 från DiveXtra är det första riktigt bra alternativet som vi har i vårt sortiment för dig som letar efter din första dyklampa.

3 196 kr

DiveExtra HP-1200 är en mycket bra dyklampa med väldigt bra ljus för pengarna.

719 kr

Fouth Element Expedition Duffel är en utmärkt väska för din dykutrustning. Väskan är stor och rymlig och finns i tre olika storlekar för att möta dina behov.

8 160 kr

Allteftersom populariteten för sidemount dykning fortsätter att växa runt om i världen, levererar Apeks en regulator kit som innehåller all nödvändig hårdvara och tillbehör för att slutföra din andning set-up, inklusive två prisbelönta XTX50 regulatorer.

Scroll To Top