Butiken

Vår butik är belägen på Norra Strandgatan 7 i centrala Karlstad. Vår lokal är ca 430 kvm och här finner ni butik, lektionsal, verkstad och gasfyllning fördelat på tre våningar.
Vi har som målsättning att alltid ha alla produkter vi saluför i lager. Trots detta kan det hända att vissa produkter är slutsålda för tillfället.
Vi arbetar med varumärken som Agir, Apeks, Suunto, Ursuk, Waterproof och Xdeep samt ett flertala andra kända varumärken av högsta kvalitet.
Dykmagasinet har som mål att erbjuda utrustning som är lämpliga för både sportdykaren och den inbitna tekniska dykaren. För att göra detta möjligt arbetar vi endast med produkter och varumärken som vi själva skulle använda.
    
Utbildning
På övervåningen hos oss finner ni en rymlig lektionssal där vi bedriver all typ av utbildning.

Gas
Dykmagasiner erbjuder fyllning av Luft, Syrgas och Helium. 
Vi kontrollerar kompressorns olja och byter filter ca 1 gång i veckan för att säkerställa att du som kund ska få bra gas ifrån oss.


Service
Vi på Dykmagasinet erbjuder förstklassig service av all dykrelaterad utrustning. Vår servicepersonal är utbildade och certifierade att utföra reparationer och service på allt från dräkter till regulatorer. I dagsläget tar vi emot servicearbeten från hela landet och vi kan utföra de flesta arbeten vi får med ett fåtal undantag.
Vår målättning är att servicearbeten ska vara klara inom 10 arbetsdagar.


Scroll To Top