Test av Fourth Element Expedition Duffel Bag

Postad av: Micke Stenström I: Produkttest På: Tuesday, August 29, 2017 Kommentarer: 0 Träffar: 63

Här kan du läsa om vårt test av Fourth Element Expedition Duffel Bag.

När Fourth Element besökte oss tidigare under sommaren fick vi se större delen av deras utbud och en produkt fick mig att känna stor glädje och lättnad, Expedition Duffel Bag.

Jag insåg snabbat att detta var väskan jag personligen letat efter hela min dykkarriär utan att veta om det och beställde en omedelbart.

När väskan levererades insåg jag att den var precis så bra som jag hade hoppats att den skulle vara och jag beslöt mig för att skriva en liten recension av väskan åt er och dela mina erfarenheter av denna väska.

Jag personligen har aldrig varit ett stort fan av rullväskor, jag lyckas alltid köra på en sten eller något i den stilen och ett eller båda hjulen låser sig och det slutar med att den rullbara väskan blir släpbar och min puls är väldigt hög när jag anländer till platsen jag är på väg till. Tyvärr har jag aldrig hittat någon riktigt bra väska att bära mina prylar i så det har slutat med ett stort antal mindre väskor och en plastback vilket inte är ultimat vid resor.

Denna väskan finns i tre storlekar, 60-, 90- och 120 liter, jag valde 120 liter för att jag äntligen hittat en stor väska för min dykutrustning. Det är således en 120 liters väska som visas i denna text.

Att den är orange till färgen gör saken ännu bättre då man enkelt finner sin väska bland alla andra svarta väskor och all svart utrustning blir lätt att se i väskan.

Väskan är försedd med ett bärhandtag som man finner på de flesta väskor av duffelstil, dessutom har väskan försetts med samma typ av bärremmar som man finner på en ryggsäck för att man ska kunna bära den bekvämt på ryggen. Dessa remmar sitter säkert med hjälp av sticklås som hittils har hållit måttet. Dessa spännen möjliggör att axelremmarna kan tas av för att inte fastna på plaster där remmar annars vill fastna.

Att man har försett väskan med kompressionsremmar är också väldigt bra då man kan komprimera väskan så den inte tar mer plats än den absolut måste.

Lockets insida är försedd med en meshficka för förvaring av småsaker som man vill ha lite koll på eller sånt som man vill ha tillgång till snabbt.

Nedan finner ni ett videoklipp på när vi har fyllt väskan med en komplett dykutrustning för att dyka en eller flera dagar så ser ni hur otroligt mycket som får plats i denna väska.

Som jag skrev tidigare är detta 120 liters väskan, alltså den största av de 3 modellerna.

Comments

Leave your comment

Scroll To Top