Datorer 

En dykdator är idag det absolut vanligaste instrumentet man finner i en dykutrustning bortsett ifrån manometern.
Dykdaton hjälper dig som dykare att hålla koll på tider, djup, gastryck, säkerhetsstopp och deco och mycket, mycket mer.
Att använda sig av en dykdator är därför inte bara bekvämt utan också en bra säkerhet.

Men att välja dykdator är i...

En dykdator är idag det absolut vanligaste instrumentet man finner i en dykutrustning bortsett ifrån manometern.
Dykdaton hjälper dig som dykare att hålla koll på tider, djup, gastryck, säkerhetsstopp och deco och mycket, mycket mer.
Att använda sig av en dykdator är därför inte bara bekvämt utan också en bra säkerhet.

Men att välja dykdator är inte alltid så lätt. Det finns flera olika funktioner som kan vara lockande och man har kanske kollat vad instruktören använde och vill ha en likadan.
Men det viktigaste när man köper datorn är att den har de funktioner just du som dykare behöver.

Det vi brukar rekommendera när man köper sin första dator är att man köper en dator som är lätt att hantera med torr- eller våthandskar och som är enkel att läsa av även om sikten är dålig.
Funktioner som Nitroxläge är också något vi brukar rekommendera till första dykdatorn.
Andra funktioner som man kan ha är fridykarläge, möjlighet för trådlös tryckmätning av tycket i dykflakan och kompass.

Vill du istället lägga lite mer pengar och satsa på en dator du ska kunna använda under en lång tid framöver och kunna utvecklas med så finns det ett stort antal datorer men Trimixläge, möjlighet att byta mellan olika gaser under dyket och att använda tillsammans med rebreather.

 Vi på Dykmagasinet har stor erfarenhet av olika datorer och majoriteten av de datorer du finner på hemsida används vår personal. Så har du några frågor och behöver hjälp så hjälper vi gärna till när du ska köpa din dator.

Mer
5 972 kr

Suunto D6i Novo är en snygg, tuff klocka som går lika bra att använda till dykning som till vardags. D6i Novo är försedd med bland annat 3D-kompass och trådlös tryckmätning och är tillverad i ett kraftigt hölje i stål.

2 080 kr

Trådlös sändare för mätning av flasktrycket.Fungerar till Vytec D6i, D4i, D9, Helo2, D9tx och Vyper Air Samt till D6i Novo, D4i Novo och Vyper Novo

240 kr

Hållare för handleden med bungie cord till Vyper, Vyper 2, Vyper AIR, Vytec och Gkko.

7 160 kr

Shearwater är marknadsledande när det gäller att producera avancerade, men ändå användarvänliga och tillförlitlig dykdatorer till teknisk dykning.

7 468 kr

Suuntos nya trimixdator med LED-display. Med Suunto EON Steel sätter de en ny standard för hur dykdatorer ska se ut och fungera.

2 120 kr

En kanondator från Cressi Sub med Nitrox funktion. Oerhört prisvärd och finns i ett flertal färger.

3 436 kr

Suunto Vyper Novo är en dator med alla tänkbara funktioner såsom dykning med vanlig luft, dykning med nitrox, bottomtimer, fridykning, klocka, datum samt dekompressionsinfo. Suunto Vyper har en stor tydlig bakgrundsbelyst display som är mycket lättöverskådlig. Suunto Vyper novo har även en digital 3D-kompass.

4 176 kr

Suunto D4i Novo är en utmärkt dator att använda för både rekreationsdykaren eller fridykaren.Datorn är även försedd med trådlös tryckmätning.

5 200 kr

En kompakt dykdator med tydlig färgskärm och anpassningsbara funktioner

140 kr

Förlängningsband till Cressi dykdatorer.

70 kr

Passar Shearwater, Shark Polaris bla

Erbjudande
2 396 kr

En kanondator från Cressi!

Erbjudande
2 396 kr

En kanondator från Cressi

Erbjudande
956 kr

Cool klocka från Cressi 

7 672 kr

Shearwater är marknadsledande när det gäller att producera avancerade, men ändå användarvänliga och tillförlitliga dykdatorer till teknisk dykning

2 632 kr

Sändare som passar till Shewarwater Perdix AI

3 992 kr

Lättanvänd och prisvärd dator från Shearwater.

Visar 1 - 17 av 17 artiklar

Scroll To Top