Dräkter 

13 760 kr

Nya ONE dräkten, nytt dräktmaterial med samma bra passform och alla möjligheter som den populära ONE Performance dräkten.

13 064 kr

Ny torrdräkt med specifikationer vi verkligen tycker om!

280 kr

Äntligen en bra handske för dykare utan ringsystem.

336 kr

Det finns inget som är så skönt som att var torr och varm före, under och inte minst efter dyket.

Erbjudande
880 kr

Glove Lock är ett extra kraftig ringsystem som passar bra för alla.

840 kr

VEGA är en inloppsventil med genomföring för elkabel – vilket ger möjlighet till långa dyk i kalla vatten.

13 000 kr

Ursuk Softdura i en helt ny och omarbetat version. Detta är en otroligt hållbar dräkt som också är mycket smidig. Dräktens slitstyrka och komfort har gjort den populär både hos yrkesdykare, sportdykare och Tech dykare.

12 664 kr

Detta är en mycket populär torrdräkt tillverkad i det slitstarka Cordura materialet. Dräkten är otroligt slitstark och står emot det mesta man som dykare kan utsätta sin dräkt för. Denna dräkt är speciellt anpassad för att passa damer.

13 000 kr

Oerhört bekväm, följsam och slitstark dräkt från Ursuk. Tillverkad i trilaminat material som kallas Softdura.

Erbjudande
13 308 kr

Detta är en mycket populär torrdräkt tillverkad i det slitstarka Cordura materialet. Dräkten är otroligt slitstark och står emot det mesta man som dykare kan utsätta sin dräkt för. Tack vare den röda färgen och reflexerna så blir du som dykare mycket väl synlig både under vattnet och i ytan vilket leder till ökad säkerhet. 

10 700 kr

Detta är den omåttligt populära dräkten från Ursuk som används avv alla från nybörjare till erfarna dykare. Det är en mycket smidig dräkt som är tillverkad i ett trilaminat som håller vikten nere.

Visar 1 - 11 av 11 artiklar

Scroll To Top