Dräkter 

13 760 kr

Nya ONE dräkten, nytt dräktmaterial med samma bra passform och alla möjligheter som den populära ONE Performance dräkten.

280 kr

Äntligen en bra handske för dykare utan ringsystem.

Erbjudande
880 kr

Glove Lock är ett extra kraftig ringsystem som passar bra för alla.

Erbjudande
840 kr

VEGA är en inloppsventil med genomföring för elkabel – vilket ger möjlighet till långa dyk i kalla vatten.

12 664 kr

Detta är en mycket populär torrdräkt tillverkad i det slitstarka Cordura materialet. Dräkten är otroligt slitstark och står emot det mesta man som dykare kan utsätta sin dräkt för. Denna dräkt är speciellt anpassad för att passa damer.

13 760 kr

ONE Endurance är tillverkad i ett Softdura material som är tjockare och har något högre vikt än den föregående modellen. Softdura material har en vikt av ca 450 gram per kvadratmeter material. Den här modellen på dräkten är tillverkad speciellt för damer. 

10 700 kr

Detta är den omåttligt populära dräkten från Ursuit som används av alla från nybörjare till erfarna dykare. Det är en mycket smidig dräkt som är tillverkad i ett trilaminat som håller vikten nere.

20 680 kr

Vi dykare ställer väldigt många krav på vår utrustning och få har så mycket att leva upp till som en torrdräkt. Den ska vara säker och torr, inte ha rörelsebegränsningar och att vara så flexibel som möjligt utan att att det tummas på hållbarheten. Alla dessa funktioner har Santi haft speciellt i åtanke när man tog fram E.Lite+.

Visar 1 - 8 av 8 artiklar

Scroll To Top