Dräkter 

13 760 kr

Nya ONE dräkten, nytt dräktmaterial med samma bra passform och alla möjligheter som den populära ONE Performance dräkten.

1 000 kr

Levereras komplett med monteringskit.

13 064 kr

Ny torrdräkt med specifikationer vi verkligen tycker om!

280 kr

Äntligen en bra handske för dykare utan ringsystem.

Erbjudande
880 kr

Glove Lock är ett extra kraftig ringsystem som passar bra för alla.

Erbjudande
840 kr

VEGA är en inloppsventil med genomföring för elkabel – vilket ger möjlighet till långa dyk i kalla vatten.

13 000 kr

Ursuit Softdura i en helt ny och omarbetat version. Detta är en otroligt hållbar dräkt som också är mycket smidig. Dräktens slitstyrka och komfort har gjort den populär både hos yrkesdykare, sportdykare och Tech dykare.

12 664 kr

Detta är en mycket populär torrdräkt tillverkad i det slitstarka Cordura materialet. Dräkten är otroligt slitstark och står emot det mesta man som dykare kan utsätta sin dräkt för. Denna dräkt är speciellt anpassad för att passa damer.

13 000 kr

Oerhört bekväm, följsam och slitstark dräkt från Ursuk. Tillverkad i trilaminat material som kallas Softdura.

Erbjudande
13 308 kr

Detta är en mycket populär torrdräkt tillverkad i det slitstarka Cordura materialet. Dräkten är otroligt slitstark och står emot det mesta man som dykare kan utsätta sin dräkt för. Tack vare den röda färgen och reflexerna så blir du som dykare mycket väl synlig både under vattnet och i ytan vilket leder till ökad säkerhet. 

10 700 kr

Detta är den omåttligt populära dräkten från Ursuk som används avv alla från nybörjare till erfarna dykare. Det är en mycket smidig dräkt som är tillverkad i ett trilaminat som håller vikten nere.

20 680 kr

Vi dykare ställer väldigt många krav på vår utrustning och få har så mycket att leva upp till som en torrdräkt. Den ska vara säker och torr, inte ha rörelsebegränsningar och att vara så flexibel som möjligt utan att att det tummas på hållbarheten. Alla dessa funktioner har Santi haft speciellt i åtanke när man tog fram E.Lite+.

Erbjudande
11 199 kr

LAGERUTFÖRSÄLJNING! Vi har ett begränsat antal dräkter som vi säljer till rabatterat pris. Så priset gäller så länge lagret räcker. Färger och storlekar enligt nedan:Softdura svart: M, L, XLSoftdura grön: L, XLSoftdura Lady: MUrsuit Softdura i en helt ny och omarbetat version. Detta är en otroligt hållbar dräkt som också är mycket smidig.

Visar 1 - 13 av 13 artiklar

Scroll To Top