Ledarskap 

Precis som de flesta dykare har du säkert funderat över sättet att leva bland de instruktörer du mött. Bra dykning, resor, möten med nya människor och det bästa av allt, att arbeta med något man verkligen tycker om. Dykningen erbjuder en unik karriärsmöjlighet. Som en växande dynamisk ...

Precis som de flesta dykare har du säkert funderat över sättet att leva bland de instruktörer du mött. Bra dykning, resor, möten med nya människor och det bästa av allt, att arbeta med något man verkligen tycker om. Dykningen erbjuder en unik karriärsmöjlighet. Som en växande dynamisk fritidsaktivitet, skapar dykningen ett allt större val av olika karriärmöjligheter inom branschen.

Vad du än väljer att arbeta med inom dykningen, så är ett PADI certifikat den viktigaste nyckeln till framgång. Eftersom en stor majoritet av världens all dykcenter erbjuder PADI kurser, är det naturligt att PADI Instruktörer och PADI Divemasters är de mest eftersökta. Som professionell utbildare vill du ha bästa möjliga utbildning och stöd, och det största utbudet av professionellt utbildningsmaterial. Endast PADI kan ge dig detta!

Mer
4 901 kr

Ta kontroll över ditt äventyr och bli Divemaster, det första professionella steget inom PADI. 

3 066 kr

Kanske den roligaste Padi-kursen vi har!

1 272 kr

Lär dig första hjälpen.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar

Scroll To Top