Fortsättningskurser 

Att gå vidare och lära sig nya saker är naturligt för oss människor och detta gäller naturligtvis även för oss dykare. Det skulle vara alldeles för omfattande att lära sig "allt" som finns att lära om dykning under en och samma kurs.
Därför finns det mängder av vägar för dig som redan är dykare och vill lära dig...
Att gå vidare och lära sig nya saker är naturligt för oss människor och detta gäller naturligtvis även för oss dykare. Det skulle vara alldeles för omfattande att lära sig "allt" som finns att lära om dykning under en och samma kurs.
Därför finns det mängder av vägar för dig som redan är dykare och vill lära dig mer. Du kanske är intresserad av historiken hos vrak eller gruvor, undervattensfoto eller djurliv.
Hos PADI, NAUI, IANTD och GUE finns kurser som öppnar dörrar till helt nya horisonter inom dykningen. Det är under vidareutbildningen som din identitet som dykare skapas och det är nu grunden läggs för dina färdigheter inför större utmaningar.

Det finns vidareutbildningar som är ren hierarkiskt ordnade såsom Advanced Open Water och Rescue Diver och det finns kurser som förbereder dig inför mer avancerad teknisk dykning. Vi på Dykmagasinet tyckar att du som dykare ska kunna utvecklas och bli den dykare du drömmer om att vara. Oavsett om du vill bli Dive master, instruktör eller dyka i djupa grottor så kan vi erbjuda dig den utbildningen som krävs för att du ska nå dina mål.
Mer
1 599 kr

Padi Underwater Navigator är kursen där du lär dig att navigera och hitta rätt under ytan.

1 599 kr

Torrdräktskursen är uppdelad på två dagar där du tillsammans med din instruktör kommer att varva teori med praktisk dykning i torrdräkt.

3 066 kr

Kanske den roligaste Padi-kursen vi har!

1 272 kr

Lär dig första hjälpen.

2 995 kr

Padi Ice Diver Specialty

493 kr

The Encyclopedia of Recreational Diving, Tredje upplagan, engelska

1 410 kr

Nitroxkurs på Dykmagasinet

Erbjudande
2 777 kr 3 302 kr

Advancedkurs hos Dykmagasinet

519 kr

Har du ny utrustning? Vill du kunna utföra egenvård? Se till att ha lång livslängd på dina saker? Då är det här workshoppen för dig!

GUE Fundamentals är kursen för dig som vill vässa dina kunskaper lite extra, som vill få otvivelaktig kontroll på avvägning position och teknink. Detta är även kursen för dig som vill lägga grundstenen till din tekniska dykning. Tillsammans med Per Normark och Dykmagasinet får du nu möjligheten att göra kursen i vårt närområde.

1 222 kr

 Kom igång med din dykning igen tillsammans med oss på Oceanic Tech.  

Visar 1 - 12 av 12 artiklar

Scroll To Top