Apeks XTX40

DL0266

XTX serien ger dykaren nya funktioner efter påtryckningar från dykare.

996 kr

XTX serien bygger på samma mekanik som TX och ATX serien, kända som kvalitetsregulatorer med hög andningskomfort, extrem driftspålitlighet och goda egenskaper i kallvatten.

Den nya XTX serien ger också dykaren nya funktioner efter påtryckningar från dykare

  • Slangen till andrasteget kan monteras både från vänster och höger.
  • Utbytbar luftledare för utandningsgasen, lång eller kort. 
  • Svart lock

Det har varit delade meningar om den kompakta "luftledaren" på ATX-serien. De flesta har trivts bra med den, dock så har några velat ha en längre ”luftledare” för att bubblorna från utandningen ska komma längre bak och inte upp i synfältet. Inte något som spelar någon roll för den vanliga dykaren, en fotograferande dykare kan däremot ha fördel av den längre ”luftledaren”. På XTX seriens andrasteg kan du välja om du vill ha lång eller kort luftledare, som standard kommer primär andrasteget med lång luftledare och back up andrasteget med kort luftledare. Om du har andra önskemål så skriver du det i kommentarfältet under beställningen.

Att kunna montera slangen från både höger och vänster har ingen praktisk betydelse i DIR sammanhang, vid ”sidemount” eller andra lokala konfigurationer så kan de finnas en praktisk fördel att kunna anpassa vilken sida slangen blir monterad på.

Tillverkare Apeks
Kategori Bra
Frysskydd Ja
Justerbar Venturi Ja
Justerbart vred för andningsmotstånd Nej

Skriv din recension

Apeks XTX40

Apeks XTX40

XTX serien ger dykaren nya funktioner efter påtryckningar från dykare.

Skriv din recension

Related Products

Scroll To Top