Resor 

Kom bort från vardagsstressen och fokusera dig på bra dykning över en helg eller en eller flera veckor. Vem vill inte dyka på fantastiska krigsvrak i Narvik, orörda vrak på Åland, spännande grottor i Mexico eller bara lugn korralldykning i Röda Havet. Våra resor sträcker sig från 2 dagar till 3 veckor beroende på resmål. Här följer ett axplock p...

Kom bort från vardagsstressen och fokusera dig på bra dykning över en helg eller en eller flera veckor. Vem vill inte dyka på fantastiska krigsvrak i Narvik, orörda vrak på Åland, spännande grottor i Mexico eller bara lugn korralldykning i Röda Havet. Våra resor sträcker sig från 2 dagar till 3 veckor beroende på resmål. Här följer ett axplock på resmål vi arrangerar.

Röda Havet
En klassiker som måste upplevas, här finns ett fantastiskt fiskliv och ett av världen bästa vrak enligt Jacques Cousteau, Vi har resor i både södra och norra delen av Röda Havet. Alla våra resor till Röda Havet arrangeras av oss i samarbete med Scubatravel AB.


Åland

Inte mest känd för sin undervattensnatur, men vrakdykningen är utöver det vanliga. Ett av Östersjöns bästa vrakdykningsställen. Här hittar man vrak från 20 till 90 meters djup. Vad som är unikt på Åland är de intakta vraken. På få ställen i världen kan man se så intakta vrak som här. Alla våra resor till Åland arrangeras och betalas till Oceanic Tech Åland.

Narvik
April 1940, Tyskland invandrar Norge, en strategiskt viktig plats är Narvik. Sjöslaget som utspelades här är något som vi dykare kan se än idag. På få ställen i världen kan man under samma dyk, uppleva 3st Tyska jagare som ligger grundare än 30meter. För att nästa dag dyka på ångfartyg som är 150meter långa. Narvik är ett vrakeldorado för dykare. Om du väljer att följa med på vår trimixresa så dyker vi ute i fjordarna omgivna av en fantastisk natur. 

Mer
550 kr

Bli medlem i vårt dyksällskap DDSK och ta del av fina erbjudanden, förläsningar och utfärder!

21 996 kr

På ön Cebu i Filippinerna finns Kasai Village. Det är en mysig och personlig resort med hög service och välkomnande personal för att inte tala om den fantastiska dykningen!

16 995 kr

Häng med Dykmagasinet och ScubaTravel till Röda Havet!

Online only
Visar 1 - 3 av 3 artiklar

Scroll To Top