Lista produkter efter tillverkare: Ursuit

13 760 kr

ONE Endurance är tillverkad i ett Softdura material som är tjockare och har något högre vikt än den föregående modellen. Softdura material har en vikt av ca 450 gram per kvadratmeter material. Den här modellen på dräkten är tillverkad speciellt för damer. 

100 kr

Oparfymerad talk för torrdräktens manschetter.

13 264 kr

Detta är en mycket populär torrdräkt tillverkad i det slitstarka Cordura materialet. Dräkten är otroligt slitstark och står emot det mesta man som dykare kan utsätta sin dräkt för.

12 664 kr

Detta är en mycket populär torrdräkt tillverkad i det slitstarka Cordura materialet. Dräkten är otroligt slitstark och står emot det mesta man som dykare kan utsätta sin dräkt för. Denna dräkt är speciellt anpassad för att passa damer.

10 700 kr

Detta är den omåttligt populära dräkten från Ursuit som används av alla från nybörjare till erfarna dykare. Det är en mycket smidig dräkt som är tillverkad i ett trilaminat som håller vikten nere.

10 700 kr

Detta är den omåttligt populära dräkten från Ursuk som används av alla från nybörjare till erfarna dykare. Det är en mycket smidig dräkt som är tillverkad i ett trilaminat som håller vikten nere. Denna dräkt är speciellt framtagen för att passa damer.

2 200 kr

Thermofill is made of elastic and watertight material, and it provides perfect thermal insulation. It's made from a four layer material, with Finnfill fibre as insulating layer, and breathable watertight X-Tex membrane as intermediate layer. The surface material is an elastic and smooth tricot fabric, and the inner lining is fleece.

Erbjudande
2 584 kr

X-tex Heavy 1,97 är ett smidigt och värmande underställ från Ursuk på 200G.

Visar 1 - 8 av 8 artiklar

Scroll To Top